Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (2023)

Hargreaves Lansdown plc (HL) is een beursgenoteerd vermogensbeheerbedrijf gevestigd in het VK. Op 19 juli stegen de aandelen van Hargreaves Lansdown met 8,78% naar een slotstand van 914 pence. In de afgelopen 12 maanden is de aandelenkoers van Hargreaves Lansdown met 0,57% gestegen ten opzichte van 846,6p. Hargreaves Lansdown is genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE) en heeft 2.042 medewerkers in dienst. Alle prijzen zijn vermeld in pence sterling.

Hoe aandelen in Hargreaves Lansdown te kopen

 1. Kies een platform. Als je een beginner bent, onzeaandelenhandel tafelhieronder kan u helpen kiezen.
 2. Open uw rekening. U heeft uw identiteitsbewijs, bankgegevens en burgerservicenummer nodig.
 3. Bevestig uw betalingsgegevens. U moet geld op uw rekening storten met een bankoverschrijving, debetkaart of creditcard.
 4. Zoek op het platform naar voorraadcode: HL in dit geval.
 5. Onderzoek Hargreaves Lansdown-aandelen. Het platform moet de meest recente beschikbare informatie verstrekken.
 6. Koop uw Hargreaves Lansdown-aandelen. Het is zo simpel.

Het hele proces kan zo weinig als duren15 minuten. Je hebt een nodigsmartphone of pc, eeninternetverbinding, jouwpaspoort of rijbewijsen eenbetaalmiddelen.

Onze topkeuzes voor het kopen van Hargreaves Lansdown-aandelen:

Best voor

Investeringen voor beginners

Best voor

Beginners

Best voor

0% commissie

BEST VOOR

Amerikaanse aandelen

Om de te kiezenbeste investeringsappvoor elke categorie analyseerden onze experts83 verschillende statistiekenvoor de investeringsplatforms die we op onze site hebben beoordeeld. We hebben met de hand de statistieken uitgekozen waarvan we denken dat ze belangrijk zijn voor elke categorie om ons te helpen de beste te vinden in 17 categorieën onder onze hoog scorende partners. Er zijn ook "gepromote" keuzes op sommige pagina's. Ze zijn gebaseerd op factoren zoals speciale functies of aanbiedingen en de commissie die we ontvangen. Het is belangrijk om het volledige scala aan beschikbare platforms te vergelijken en houd er rekening mee dat onze keuzes niet altijd de beste keuze voor u zijn.

Kosten voor het kopen van 50x Hargreaves Lansdown-aandelen met populaire platforms

Aandelenkoersen fluctueren in realtime, dus de hier gepresenteerde kosten moeten alleen als richtlijn worden beschouwd. Ze bevatten geen zegelrecht. Raadpleeg altijd het platform zelf voor beschikbaarheid en prijzen – deze kunnen afwijken van onze informatie.

PlatformKlantbeoordelingPlatformvergoedingmin. eerste stortingSchatting van de handelskosten
Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (5)★★★★★£ 0 - £ 9,99Geen minimum€ 0,00
£ 425,70 totaal

Ga naar de site

Kapitaal in gevaar
Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (6)★★★★★€ 0$ 50€ 0,00
£ 425,70 totaal

Ga naar de site

Kapitaal in gevaar
Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (7)★★★★★€ 0£ 250£ 8,00
£ 433,70 totaal

Ga naar de site

Kapitaal in gevaar
Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (8)Nog niet beoordeeld€ 0Geen minimum€ 0,00
£ 425,70 totaal

Ga naar de site

Kapitaal in gevaar
Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (9)★★★★★€ 0£ 1£ 11,95
£ 437,65 totaal

Ga naar de site

Kapitaal in gevaar
Hoe aandelen Hargreaves Lansdown te kopen | Zoeker VK (10)★★★★★€ 0Geen minimum£ 1,79
£ 427,49 totaal

Lees recensie

Kapitaal in gevaar

Volledige vergelijking van platforms voor aandelenhandel

Deze aanbieders bieden een breed scala aan aandelen aan, maar we kunnen niet garanderen dat ze allemaal deze voorraad aanbieden.

Alle investeringen moeten worden beschouwd als langetermijninvesteringen. De waarde van uw beleggingen kan zowel stijgen als dalen en het is mogelijk dat u minder terugkrijgt dan u heeft ingelegd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Als u niet zeker weet welke beleggingen geschikt voor u zijn, neem dan contact op met een financieel adviseur. Kapitaal in gevaar.

Alternatieve manieren om te investeren in Hargreaves Lansdown

 • Door aandelen van slechts één bedrijf te kopen, bent u meer blootgesteld aan onverwachte schommelingen in de markt dan wanneer u een reeks beleggingen heeft - een "gediversifieerde portefeuille". Experts raden over het algemeen aan om een ​​brede mix van activa en fondsen te hebben die eenkant en klare portefeuillevan ten minste 50 aandelen van verschillende bedrijven, ervan uitgaande dat waardedalingen van sommige worden gecompenseerd door stijgingen elders.

  Hargreaves Lansdown is een belangrijk onderdeel van de LSE-index, dus het is opgenomen in veel wereldwijde fondsen en beleggingsfondsen, evenals in tracker-stijlExchange Traded Funds (ETF's).

Is het een goed moment om aandelen van Hargreaves Lansdown te kopen?

Alleen jij kunt de beslissing nemen over de tijd om te springen. De onderstaande meter toont realtime beoordelingen die zijn gebaseerd op 26 populaire indicatoren, zoals voortschrijdende gemiddelden, voor specifieke tijdsperioden. Het is geen aanbeveling, maar gewoon een technische analyse die deel kan uitmaken van uw onderzoek.

Finder is het mogelijk niet eens met de analyse en wij nemen geen verantwoordelijkheid. We geven ook geen verklaringen of garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie op deze pagina.

 • Gebruik onze grafiek om de prestaties van HL te volgen. voorraden in de tijd.

  Volatiliteit van de aandelenkoers

  In de afgelopen 12 maanden varieerden de aandelen van Hargreaves Lansdown in waarde van slechts 724,4306p tot 1007,959p. Een populaire manier om de volatiliteit van een aandeel te meten, is de "bèta".

  Bèta is een maatstaf voor de volatiliteit van een aandeel ten opzichte van de markt. De markt (LSE-gemiddelde) bèta is 1, terwijl die van Hargreaves Lansdown 0,5934 is. Dit zou suggereren dat de aandelen van Hargreaves Lansdown minder volatiel zijn dan gemiddeld (voor deze beurs).

  Om de bèta van Hargreaves Lansdown in context te plaatsen, kunt u deze vergelijken met die van vergelijkbare bedrijven.

  • Barclays (BARC.LSE): 1.3433
  • Lloyds Banking Group (LLOY.LSE): 1.2198
 • Historische sluitingen vergeleken met de laatste afsluiting van 851,4p

  1 week(2023-07-25)-5,38%
  1 maand(2023-06-30)4,39%
  3 maanden(2023-04-28)6,03%
  6 maanden(2023-02-01)-3,51%
  1 jaar(2022-07-29)0,38%
  2 jaar(2021-07-30)-47,85%
  3 jaar(2020-07-31)-51,32%
  5 jaar(2018-08-01)-59,15%

Investeer in Hargreaves Lansdown-aandelen met IG

 • Geen commissie op Amerikaanse aandelen
 • Meer dan 13.000 aandelen om in te beleggen
 • Open uw account in enkele minuten

Ga naar de site

Kapitaal in gevaar

Alle investeringen moeten worden beschouwd als langetermijninvesteringen. De waarde van uw beleggingen kan zowel stijgen als dalen en het is mogelijk dat u minder terugkrijgt dan u heeft ingelegd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Als u niet zeker weet welke beleggingen geschikt voor u zijn, neem dan contact op met een financieel adviseur. Kapitaal in gevaar.

Is Hargreaves Lansdown onder- of overgewaardeerd?

Het waarderen van een aandeel is ongelooflijk moeilijk en elke maatstaf moet worden gezien als onderdeel van een groter geheel van de algehele prestaties. Analisten gebruiken echter vaak enkele belangrijke statistieken om de waarde te meten. Bekijk de Hargreaves Lansdown P/E-ratio, PEG-ratio en EBITDA

 • P / E verhouding
 • EBITDA van Hargreaves Lansdown

De huidige aandelenkoers van Hargreaves Lansdown gedeeld door de winst per aandeel (EPS) over een periode van 12 maanden geeft een "achterlopende koers-winstverhouding" van ongeveer 17x. Met andere woorden, de aandelen van Hargreaves Lansdown worden verhandeld tegen ongeveer 17x de recente winst.

Dat is relatief laag in vergelijking met bijvoorbeeld de achterblijvende 12-maands P/E-ratio voor de FTSE 250 eind september 2019 (19,71). De lage K/W-ratio kan betekenen dat beleggers pessimistisch zijn over de vooruitzichten voor de aandelen of simpelweg dat ze ondergewaardeerd zijn.

De K/W-ratio van Hargreaves Lansdown kan echter het best worden vergeleken met die van anderen binnen de vermogensbeheersector of die van vergelijkbare bedrijven.

 • Barclays (BARC.LSE): 4.72
 • Lloyds Banking Group (LLOY.LSE): 5.67

De EBITDA van Hargreaves Lansdown (winst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie) is £ 316,6 miljoen.

De EBITDA is een maatstaf voor de algehele financiële prestaties van Hargreaves Lansdown en wordt veel gebruikt om de winstgevendheid ervan te meten.

Om dat in context te plaatsen, kunt u het vergelijken met vergelijkbare bedrijven.

  Wat is het ESG-trackrecord van Hargreaves Lansdown?

  Milieu-, sociale en bestuurscriteria (bekend als ESG) zijn een reeks van drie factoren die worden gebruikt om de duurzaamheid en sociale impact van bedrijven als Hargreaves Lansdown te meten.

  Algehele Hargreaves Lansdown ESG-score

  Het totale ESG-risico van Hargreaves Lansdown:27.19

  Maatschappelijk bewuste beleggers gebruiken ESG-scores om te screenen hoe een belegging aansluit bij hun wereldbeeld, en de algemene score van Hargreaves Lansdown van 27,19 (per 01/01/2019) is niet om over naar huis te schrijven - hij belandde in het 42e percentiel van beoordeelde bedrijven in dezelfde branche.

  ESG-scores worden steeds vaker gebruikt om het risiconiveau in te schatten waaraan een bedrijf als Hargreaves Lansdown wordt blootgesteld op het gebied van "milieu" (koolstofvoetafdruk, gebruik van hulpbronnen enz.), "sociaal" (gezondheid en veiligheid, mensenrechten enz.), en "governance" (corruptiebestrijding, fiscale transparantie enz.).

  Om wat meer context te krijgen, kunt u de totale ESG-risicoscore van Hargreaves Lansdown vergelijken met die van vergelijkbare bedrijven.

  • Barclays (BARC.LSE): 30.07
  • Lloyds Banking Group (LLOY.LSE): 29.76
  • Milieu
  • Sociaal
  • Bestuur
  • Controverse

  De milieuscore van Hargreaves Lansdown:7,83/100

  De milieuscore van Hargreaves Lansdown van 7,83 plaatst het vierkant in het 7e percentiel van bedrijven die in dezelfde sector zijn beoordeeld. Dit zou erop kunnen wijzen dat Hargreaves Lansdown een leider is in zijn sector wat betreft zijn milieu-impact en blootgesteld is aan een lager risiconiveau.

  De sociale score van Hargreaves Lansdown:15,91/100

  De sociale score van Hargreaves Lansdown van 15,91 plaatst het vierkant in het 7e percentiel van bedrijven die in dezelfde sector zijn beoordeeld. Dit zou kunnen suggereren dat Hargreaves Lansdown een leider is in zijn sector als het gaat om het goed zorgen voor zijn personeel en de gemeenschappen die het beïnvloedt.

  De bestuursscore van Hargreaves Lansdown:16,96/100

  De bestuursscore van Hargreaves Lansdown plaatst het vierkant in het 7e percentiel van bedrijven die in dezelfde sector zijn beoordeeld. Dat zou erop kunnen wijzen dat Hargreaves Lansdown een leider is in zijn sector als het gaat om verantwoord beheer en strategie, en dat hij is blootgesteld aan een lager risiconiveau.

  De controversescore van Hargreaves Lansdown:2/5

  ESG-scores evalueren ook alle gevallen van controverse waarbij een bedrijf betrokken is geweest. Hargreaves Lansdown, een spraakmakend bedrijf, scoorde een 2 op 5 voor controverse – de op een na hoogst mogelijke score, wat aangeeft dat Hargreaves Lansdown voor het grootste deel , slaagde erin zijn neus schoon te houden.

  Benieuwd hoe dat zich verhoudt? Hieronder staan ​​de controversescores van vergelijkbare bedrijven.

  • Barclays (BARC.LSE): 4
  • Lloyds Banking Group (LLOY.LSE): 3

  Meld u aan voor wekelijkse deeltips van experts

  Sluit u aan bij 50.000 abonnees die op de hoogte worden gesteld van deskundige deeltips. Plus een kans om £ 500 te winnen!

  Door je aan te melden ga je ermee akkoord e-mails te ontvangen van Finder en naar deprivacybeleidEn.

  Veel Gestelde Vragen

   • Dividend rendement
   • Vooruit rendement
   • Uitbetalingsratio

   Dividendrendement:4,41% van de voorraadwaarde

   Toekomstig jaarlijks dividendrendement:4,41% van de voorraadwaarde

   Uitbetalingsratio dividend:74,91% van de nettowinst

   Hargreaves Lansdown heeft onlangs dividenden uitgekeerd die gelijk zijn aan 4,41% van zijn aandelenwaarde per jaar.

   Hargreaves Lansdown heeft gemiddeld ongeveer 74,91% van de recente nettowinst uitgekeerd als dividend. Dat heeft analisten in staat gesteld om een ​​"forward jaarlijks dividendrendement" van 4,41% van de huidige aandelenwaarde te schatten. Dit betekent dat aandeelhouders over een jaar, op basis van recente uitbetalingen (die helaas geen garantie zijn voor toekomstige uitbetalingen), kunnen genieten van een rendement van 4,41% op hun aandelen, in de vorm van dividendbetalingen. In het geval van Hargreaves Lansdown zou dat momenteel neerkomen op ongeveer 40,1 pence per aandeel.

   De uitbetalingsratio van Hargreaves Lansdown zou over het algemeen als hoog worden beschouwd, en als zodanig zou dit aandeel aantrekkelijk kunnen zijn voor diegenen die een inkomen willen genereren. Houd er echter rekening mee dat bedrijven normaal gesproken ook moeten proberen een behoorlijk bedrag aan nettowinst te herinvesteren om toekomstige groei te verzekeren.

   Het laatste dividend werd uitbetaald aan alle aandeelhouders die hun aandelen kochten vóór 2 maart 2023 (de "ex-dividenddatum").

   Het dividendrendement van Hargreaves Lansdown kan misschien het best worden beschouwd in verhouding tot dat van vergelijkbare bedrijven.

   • Barclays (BARC.LSE): 4,43% (4,43% toekomstig jaarlijks dividendrendement)
   • Lloyds Banking Group (LLOY.LSE): 5,21% (5,21% toekomstig jaarlijks dividendrendement)

   Momenteel is 28,119% van de aandelen van Hargreaves Lansdown in handen van insiders en 56,084% van instellingen.

  • De laatste gegevens suggereren dat 2.042 mensen werken bij Hargreaves Lansdown.

  • Het fiscale jaar van Hargreaves Lansdown eindigt in juni.

  • Het adres van Hargreaves Lansdown is: One College Square South, Bristol, Verenigd Koninkrijk, BS1 5HL

  • Het internationale effectenidentificatienummer van Hargreaves Lansdown is: GB00B1VZ0M25

  • Het is net zo gemakkelijk om Hargreaves Lansdown te verkopen als om te kopen! Hier leest u hoe u Hargreaves Lansdown verkoopt die u al bezit.

   1. Open uw beleggingsapp.Als je er een hebt met desktoptoegang, kun je online inloggen
   2. Ga naar uw portefeuille.Dit zou in het hoofdmenu moeten staan
   3. Vind uw aandelen.Mogelijk kunt u uw portfolio doorzoeken
   4. Kies hoeveel u wilt verkopen.U kunt de prijs bekijken en zien hoeveel u ontvangt
   5. Verkoop uw Hargreaves Lansdown-aandelen.Uw beleggingsplatform laat u weten wanneer uw aandelen zijn verkocht
  • Bij de meeste aanbieders van aandelenhandel in het VK kunt u uw bankpas gebruiken om uw rekening op te waarderen en aandelen te kopen. De belangrijkste manieren zijn met een pinpas, overboeking of met Apple/Google Pay.

  • De gemakkelijkste manier om aan aandelen van Hargreaves Lansdown te komen, is doorMeld u aan voor een app voor het verhandelen van aandelenen plaats een marktorder of basisorder. Dit type order laat het platform weten dat je geïnteresseerd bent, dus het zal proberen het zo snel mogelijk uit te voeren. Het kan enige tijd duren voordat de bestelling is verwerkt, vooral als er veel volatiliteit is in de aandelen van Hargreaves Lansdown.

  • Als u in Amerikaanse aandelen belegt, moet u een W8-BEN-formulier invullen om uw belastingplicht te minimaliseren. Of deze automatisch voor u worden afgehandeld, hangt af van uw makelaar, dus het is een goed idee om dit rechtstreeks bij hen na te vragen.

  • Financiën

   Inkomsten TTM£ 641,9 miljoen
   Operationele marge TTM48,37%
   Brutowinst TTM£ 427,5 miljoen
   Rendement op activa TTM18,46%
   Rendement op eigen vermogen TTM44,09%
   Winstmarge39,17%
   Boekwaarde1.274d
   Marktkapitalisatie£ 4,4 miljard

   TTM: na 12 maanden

  • Nee. Maar misschien heb je meer geluk metIG,Hargreaves LansdownofVrijhandel, aangezien deze platforms een bredere dekking van aandelen hebben daneToro.

  Alle investeringen moeten worden beschouwd als langetermijninvesteringen. De waarde van uw beleggingen kan zowel stijgen als dalen en het is mogelijk dat u minder terugkrijgt dan u heeft ingelegd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Als u niet zeker weet welke beleggingen geschikt voor u zijn, neem dan contact op met een financieel adviseur. Kapitaal in gevaar.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Pres. Lawanda Wiegand

  Last Updated: 17/07/2023

  Views: 6204

  Rating: 4 / 5 (71 voted)

  Reviews: 94% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Pres. Lawanda Wiegand

  Birthday: 1993-01-10

  Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

  Phone: +6806610432415

  Job: Dynamic Manufacturing Assistant

  Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

  Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.